Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Vakantiebungalows in Ouddorp RCN Toppershoedje

Kies je voor het gemak en comfort van een huuraccommodatie, dan biedt RCN Toppershoedje veel verschillende mogelijkheden. De bungalows staan op ruime afstand van elkaar in de voormalige boomgaard, omgeven door fruitbomen en met een moestuin in het midden.  

Huren bij RCN in Nederland
Alle informatie op een rijtje

Reserveren

Je reserveert je vakantie eenvoudig online, per telefoon of op het park. Een reservering is definitief als de boeking door het park bevestigd is.

 

Aankomst en vertrek 

Op de afgesproken aankomstdag kun je de gehuurde accommodatie na 15.00 uur betrekken. Op de vertrekdag ontvangen wij de sleutel graag voor 10.00 uur retour. 

 

Boekingen en wat kost het nu precies?

  • Kinderen tot 3 jaar zijn bij ons gratis te gast!
  • Bij RCN betaal je geen reserveringskosten, dit is bij de prijs inbegrepen.
  • De toeristenbelasting wisselt per gemeente en kan in de loop van het jaar door de betreffende gemeente gewijzigd worden. Het actuele tarief is bij ons op te vragen en staat ook op de factuur. Na boeking wordt dit tarief niet meer verhoogd.

 

Eindschoonmaak 

Je kunt er voor kiezen om zelf de eindschoonmaak te verzorgen. Je kunt ook kiezen voor gemak en ons de eindschoonmaak laten doen.

 

2019

In 2019 bedragen de kosten van de eindschoonmaak € 38. Voor kleine accommodaties zoals kampeerchalets en kampeerhutten bedragen de kosten van de eindschoonmaak € 20.  Er zijn een aantal uitzonderingen, deze vind je terug in de algemene voorwaarden.

 

2020

In 2020 bedragen de kosten van de eindschoonmaak € 40. Voor kleine accommodaties zoals kampeerchalets en kampeerhutten bedragen de kosten van de eindschoonmaak € 25. Er zijn een aantal uitzonderingen, deze vind je terug in de algemene voorwaarden.

 

Neem je een huisdier mee op vakantie? Dan is de eindschoonmaak verplicht.

 

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan, aangelijnd en gevaccineerd (max. 2 per accommodatie).

 

Op RCN de Schotsman zijn huisdieren in 2019 in de accommodaties (nog) niet toegestaan. Vanaf 2020 zullen er meerdere bungalows op de Schotsman zijn waar een huisdier van harte welkom is.

Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht per dier. Neem je een huisdier mee op vakantie? Dan is de eindschoonmaak verplicht.

 

Optioneel bij te boeken

  • Lakenpakketten zijn optioneel bij te boeken voor €7 per persoon in 2019. In 2020 kost het lakenpakket € 8,50. Reserveer je lakenpakket vooraf online, dan betaal je slechts € 7,50.
  • Voor €5 extra p.p. maken wij de bedden voor je op. Dat is pas echt luxe!
  • Een keukendoekenset, bestaande uit een theedoek en een handdoek, is optioneel bij te boeken voor €4,50 per set.
  • Een handdoekenset, bestaande uit een grote en een kleine handdoek, is optioneel bij te boeken voor €4,50 per set. In 2020 betaal je voor een handdoekenset € 5.
  • Kom je met een baby vakantie vieren bij RCN? Bij ons maak je gratis gebruik van een kinderbed, babybad en kinderstoel. (Let op! I.v.m. veiligheid worden er geen extra losse matrasjes bij de kinderbedjes meegegeven. Lakens en dekentje dien je zelf mee te nemen). Dit aanbod geldt op aanvraag, op alle parken van RCN in Nederland bij het huren van een accommodatie, m.u.v. de villa's op Villapark Sneekermeer en de Waterwoningen op RCN de Potten, daar betaal je €1,50 per item per dag.

 

Voorkeurskosten

Wil je een specifieke accommodatie kiezen, dan betaal je een voorkeurstatief van €20 per accommodatie.

 

Betalingsmogelijkheden op het park

Staat er nog een bedrag open dan dien je dit bedrag bij aankomst te voldoen. Je kunt op het park betalen met pin en contant. Op de receptie accepteren we ook credit cards.

Je kunt jouw boeking ook online via iDeal betalen.

 

Gratis WiFi

Je ontvangt gratis WiFi voor 1 apparaat. Wil je wifi op meerdere apparaten? Je kunt dit (vooraf al) bijboeken in de MijnRCN-omgeving of op het park bij de receptie.

 

Gratis omboekregeling

Een bestaande boeking kun je kosteloos omboeken naar één van onze andere parken*. Omboeken kan in dezelfde periode en op basis van beschikbaarheid. Neem hiervoor contact met ons op, via: 085 0400 700. Omboeken is gratis m.u.v. de eventuele extra kosten als gevolg van prijsverschillen. Er wordt geen restitutie verleend.

*Gratis omboeken is niet van toepassing op Villapark Sneekermeer , de waterwoningen op de Potten en op woning de Heidebloem op de Roggeberg.

 

Gratis services bij RCN

Als gast van RCN profiteer je van verschillende gratis services. Bekijk hier alle gratis extra's.

 

Kortingen

Op onze site staan veel mooie kortingen en aanbiedingen vermeld. Er wordt geen korting op korting gegeven. In de getoonde prijzen is een eventuele actiecodekorting nog niet verwerkt. Ook een eventuele RCN-voordeelpas korting  is nog niet verwerkt in de getoond prijzen. Later in het boekingsproces wordt de korting gelijk doorberekend.

 

Op alle aanbiedingen, kortingen en acties van RCN die zowel op de website, social media en in drukwerk genoemd worden zijn onze kortingsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kun je hier terugvinden.

 

De RCN Vakantieparken in Nederland zijn aangesloten bij de RECRON en hanteren de RECRON-voorwaarden voor verhuur.

 

Bekijk onze algemene voorwaarden voor informatie over o.a. annuleringen en betalingen.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Toppershoedje
Strandweg 2-4, 3253 LR Ouddorp
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail