Hoofd Receptie

RCN de Potten, Sneek - Friesland

Ben jij die gedreven alleskunner? Zelfstandig en spontaan met een grote glimlach, aan wie we de volledige verantwoordelijkheid over onze receptie kunnen toevertrouwen? Dan zijn we op zoek naar jou als ons nieuwe hoofd receptie!

Wat ga je doen?

Je stuurt het receptieteam aan en weet hoe je een team moet motiveren én uitbreiden. Je verzorgt zowel backoffice als frontoffice taken. Je handelt reserveringen, e-mails en betalingen af, beantwoordt de telefoon en verzorgt de check-in en check-out van onze gasten. Bij klachten ben jij het aanspreekpunt. Tegelijkertijd leid je onze stagiaires op en manage je alles wat er bij de receptie nog meer op je afkomt. Zo manage je werkprocessen en verzorg je de coördinatie tussen receptie, technische dienst en schoonmaak.

 

Wie zijn wij?

Direct aan het Friese Sneekermeer, of Snitser Mar, zoals de Friezen het noemen, ligt vakantiepark RCN de Potten. Kabbelend water, weidse polders en wuivende rietkragen maken het park dat op een van de schiereilanden ligt een watersportparadijs voor jong en oud. Bijna iedere plek ligt aan het water en heeft een steiger. Zeilfanaten beleven op het water hun ideale vakantie, maar ook natuurliefhebbers komen hier helemaal aan hun trekken.

Wat vragen wij?

 Werken op een vakantiepark vereist veel flexibiliteit. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.

Jij:

  • Wilt graag minimaal 32 uur per week werken;
  • hebt ervaring als eindverantwoordelijke en in aansturing van een team;
  • hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels);

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Een afwisselende baan op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als medewerker heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en er zijn goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel leuke gasten en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Verblijf op het park is (tijdelijk) mogelijk. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao recreatie, met een bruto startsalaris tussen  € 2.430,49 en € 3.059,81 per maand op basis van 38 uur per week (afhankelijk van jouw ervaring);

RCN-la-Ferme-du-Latois-Katja-Blok-Parkbeheerder

Vragen over deze vacature?

Katja Blok
Parkmanager RCN de Potten
Tel. 088 166 5100

RCN de Potten

Vakantiepark in Offingawier | Friesland

villapark
De Potten 2, 8626 GG Offingawier

Direct aan het Friese Sneekermeer ligt vakantiepark RCN de Potten. Het park is een watersportparadijs voor jong en oud. Zeilfanaten beleven op en om het park hun ideale vakantie, maar ook natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Wil je kamperen in Friesland aan het water, of huur je liever een huisje, chalet of bungalow in Friesland, dan zit je goed op RCN Vakantiepark de Potten vlakbij Sneek.

Meer over RCN de Potten
RCN de Potten
Vakantiepark in Offingawier | Friesland
RCN de Potten
Vakantiepark in Offingawier | Friesland
  • Paradijs voor watersportliefhebbers
  • Accommodaties en plaatsen met uitzicht over de Friese Meren
  • Zeillessen voor jong en oud