Hulpkracht Havenkantoor

RCN de Potten, Sneek - Friesland

Heb jij ‘iets’ met watersport? Hou je van afwisseling en werk je graag buiten? Kom dan bij ons werken als hulpkracht havenkantoor. Geen dag is hetzelfde en er heerst altijd een vakantiesfeer!

Jouw functie

Als hulpkracht havenkantoor zorg je er samen met je collega’s voor dat alles wat er op en rondom het water te verhuren is, er verzorgd uitziet, en klaar is om verhuurd te worden! Je zorgt bijvoorbeeld dat de elektrische sloepen, fietsen en e-choppers opgeladen zijn, en maakt onze botenvloot schoon. Ook zorg je ervoor dat het in en rondom ons havenkantoor er picobello uit ziet. Daarmee help je onze gasten aan een zorgeloos vakantiegevoel op een verzorgd vakantiepark.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden zijn heel afwisselend! Op een mooie dag staan de eerste gasten al vroeg te popelen om hun huurboot mee te nemen. Je legt de gasten uit hoe alles werkt en wenst ze een goede vaart. De volgende gasten staan alweer te wachten. Ondertussen geef je aan kinderen de minigolfsticks of een waterfiets uit. Rond het middaguur komen de eerste gasten alweer terug van een boottrip en maak je de boot gereed voor de middagverhuur.
Aan het einde van de dag zorg je dat alles er weer netjes bij ligt voor de volgende dag.
Wij verhuren o.a. zeilboten, motorboten, (elektrische) sloepen, waterfietsen, SUPS, kano’s en waterfietsen.

Samen met de havenmeester, ben jij het visitekaartje van onze haven!Wie zijn wij?

Direct aan het Friese Sneekermeer, of Snitser Mar, zoals de Friezen het noemen, ligt vakantiepark RCN de Potten. Kabbelend water, weidse polders en wuivende rietkragen maken het park dat op een van de schiereilanden ligt een watersportparadijs voor jong en oud. Bijna iedere plek ligt aan het water en heeft een steiger. Zeilfanaten beleven op het water hun ideale vakantie, maar ook natuurliefhebbers komen hier helemaal aan hun trekken.

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist flexibiliteit en hard werken. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.

Jij:

  • bent minimaal 16 jaar
  • hebt affiniteit met de watersport
  • houdt van aanpakken en staat stevig in je schoenen
  • bent enthousiast, sociaal en gastvrij
  • hebt enig technisch inzicht
  • hebt (enige) kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Duits)
  • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Een afwisselende baan op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als hulpkracht heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en er zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel leuke gasten en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Voor een klein bedrag kun je  ‘s avonds een maaltijd krijgen. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie. 

Solliciteren
Sluitingsdatum: woensdag 31 augustus 2022
RCN-de-Potten-Oscar-Hoofd-TD

Vragen over deze vacature?

Oscar Nienhuis
Hoofd technische dienst
Tel. 0515-415205

RCN de Potten

Vakantiepark in Offingawier | Friesland

villapark
De Potten 2, 8626 GG Offingawier

Direct aan het Friese Sneekermeer ligt vakantiepark RCN de Potten. Het park is een watersportparadijs voor jong en oud. Zeilfanaten beleven op en om het park hun ideale vakantie, maar ook natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Wil je kamperen in Friesland aan het water, of huur je liever een huisje, chalet of bungalow in Friesland, dan zit je goed op RCN Vakantiepark de Potten vlakbij Sneek.

Meer over RCN de Potten
RCN de Potten
Vakantiepark in Offingawier | Friesland
RCN de Potten
Vakantiepark in Offingawier | Friesland
  • Paradijs voor watersportliefhebbers
  • Accommodaties en plaatsen met uitzicht over de Friese Meren
  • Zeillessen voor jong en oud