#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Aankomst & verblijf
Zoek uw vraag of klik op een onderwerp
Hoe laat kan ik in- en uitchecken?

Kamperen

Vanaf 13.00 uur kun je op je kampeerplaats terecht. Op de dag van vertrek verlaat je de kampeerplaats vóór 12.00 uur. Voor kampeerplaatsen met privé sanitair geldt een vertrektijd van 11.00 uur.

 

Verhuur

Een accommodatie is vanaf 15.00 uur gereed. Op de dag van vertrek verlaat je de accommodatie vóór 10.00 uur.

Kan ik eerder inchecken en/of later uitchecken?

Eerder inchecken is helaas niet mogelijk. Mocht je later willen uitchecken op de dag van vertrek, dan kun je bij aankomst bij de receptie informeren naar de mogelijkheden om een halve dag bij te boeken. Dit kan alleen last minute (tijdens je verblijf) in overleg worden geregeld.

Kan ik (een aantal nachten) een gast extra laten komen?

Dat kan zeker, mits het maximum aantal personen van de accommodatie of kampeerplaats niet overschreden wordt. Bij het invullen van de samenstelling van het gezelschap hoef je alleen de personen door te geven die de gehele periode verblijven op het park. Voor de personen die een deel van de verblijfsperiode willen verblijven op het park, kan dit vooraf doorgegeven worden. Neem hiervoor contact op met het Contact Center via 085 0400 700 of geef dit bij aankomst op het park door aan de receptie.

 

Bij aankomst op het park dient nog wel de toeristenbelasting voor deze persoon/personen afgerekend te worden. Bij kamperen komen daar ook de kosten voor de extra persoon/personen per nacht bij.

Hoeveel huisdieren mag ik meenemen op vakantie?

In Nederland zijn twee huisdieren per accommodatie/kampeerplaats toegestaan. In Frankrijk is in het hoogseizoen één huisdier toegestaan en in het laagseizoen twee huisdieren. Op sommige parken is een tweede huisdier alleen op aanvraag mogelijk.

Mag mijn geleidehond ook mee?

Ja, op alle RCN Vakantieparken kun je gratis een geleidehond meenemen. Gelieve dit wel aan te geven bij het maken van een boeking.

Neem contact op met het Contact Center.

Staat je vraag niet bij de veelgestelde vragen? Neem contact op met het Contact Center. Wij staan elke dag voor je klaar. Je kunt ons bellen of een e-mail sturen.
Bel ons, wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 17.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 1 dag krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail