Aankomst & verblijf
Zoek uw vraag of klik op een onderwerp
Hoe laat kan ik in- en uitchecken?

Kamperen

Vanaf 13.00 uur kun je op je kampeerplaats terecht. Op de dag van vertrek verlaat je de kampeerplaats vóór 12.00 uur. Voor kampeerplaatsen met privé sanitair geldt een vertrektijd van 11.00 uur.

 

Verhuur

Een accommodatie is vanaf 15.00 uur gereed. Op de dag van vertrek verlaat je de accommodatie vóór 10.00 uur.

Kan ik eerder inchecken en/of later uitchecken?

Eerder inchecken is helaas niet mogelijk. Mocht je later willen uitchecken op de dag van vertrek, dan kun je bij aankomst bij de receptie informeren naar de mogelijkheden om een halve dag bij te boeken. Dit kan alleen last minute (tijdens je verblijf) in overleg worden geregeld.

Kan ik (een aantal nachten) een gast extra laten komen?

Dat kan zeker, mits het maximum aantal personen van de accommodatie of kampeerplaats niet overschreden wordt. Bij het invullen van de samenstelling van het gezelschap hoef je alleen de personen door te geven die de gehele periode verblijven op het park. Voor de personen die een deel van de verblijfsperiode willen verblijven op het park, kan dit vooraf doorgegeven worden. Neem hiervoor contact op met het Contact Center via 085 0400 700 of geef dit bij aankomst op het park door aan de receptie.

 

Bij aankomst op het park dient nog wel de toeristenbelasting voor deze persoon/personen afgerekend te worden. Bij kamperen komen daar ook de kosten voor de extra persoon/personen per nacht bij.

Hoeveel huisdieren mag ik meenemen op vakantie?

Op al onze vakantieparken zijn maximaal twee huisdieren per accommodatie/kampeerplaats toegestaan. Het tweede huisdier is altijd alleen op aanvraag mogelijk.

Mag mijn geleidehond ook mee?

Ja, op alle RCN Vakantieparken kun je gratis een geleidehond meenemen. Gelieve dit wel aan te geven bij het maken van een boeking.

Is er een kinderbed aanwezig?

Je kunt een kinderbed bijboeken. In verband met de veiligheidseisen wordt deze zonder matras in de gereserveerde accommodatie gezet. Het matras en bedlinnen dien je zelf mee te brengen. De afmeting van het kinderbedje voor het matras is 60x120 cm. 

Neem contact op met het Contact Center.

Staat je vraag niet bij de veelgestelde vragen? Neem contact op met het Contact Center. Wij staan elke dag voor je klaar. Je kunt ons bellen of een e-mail sturen.
Bel ons, wij zijn aanwezig Je kunt ons bereiken van 09:00 - 21:00 uur op ons telefoonnummer.
Liever Whatsappen?

Reactie binnen 30 min. Je kunt ons bereiken van 09:00 - 20:30 uur op ons telefoonnummer.

Stuur een bericht
Stuur een e-mail
Binnen 1 werkdag krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail