Wij helpen je graag!
Alle vragen en antwoorden overzichtelijk op een rijtje
De top 5 veelgestelde vragen
Hoe laat kan ik in- en uitchecken?

Kamperen

Vanaf 13.00 uur kun je op je kampeerplaats terecht. Op de dag van vertrek verlaat je de kampeerplaats vóór 12.00 uur. Voor kampeerplaatsen met privé sanitair geldt een vertrektijd van 11.00 uur.

 

Verhuur

Een accommodatie is vanaf 15.00 uur gereed. Op de dag van vertrek verlaat je de accommodatie vóór 10.00 uur.

Zijn zwemshorts toegestaan?

Vanwege algemene hygiëne regelgeving wordt bij voorkeur op de Franse RCN-campings geen zwemshort gedragen in het zwembad, maar het is wel toegestaan.

Kan ik eerder inchecken en/of later uitchecken?

Eerder inchecken is helaas niet mogelijk. Mocht je later willen uitchecken op de dag van vertrek, dan kun je bij aankomst bij de receptie informeren naar de mogelijkheden om een halve dag bij te boeken. Dit kan alleen last minute (tijdens je verblijf) in overleg worden geregeld.

Kan ik een boeking ongedaan maken?

De boeking kan tot twee dagen na het maken van je boeking kosteloos ongedaan gemaakt worden. Neem hiervoor contact op met het Contact Center via contact@rcn.nl of telefonisch via 085 0400 700. Na deze twee dagen gelden de RECRON-voorwaarden voor annuleringen.

Wat is het RCN Vrienden Voordeel?

Met het RCN Vrienden Voordeel spaar je voor aantrekkelijke kortingen op je volgende verblijf. Hoe vaker je bij RCN  vakantie viert, hoe hoger de korting wordt. Tijdens je vakantie geniet je ook van leuke aanbiedingen, te verzilveren in de horeca of elders op het park. Ook hier geldt: hoe vaker je bij ons verblijft, hoe groter je voordeel!

 

Benieuwd naar de verschillende levels en alle voordelen daarvan? Ga dan naar rcn.nl/vriendenvoordeel.

Neem contact op met het Contact Center.

Staat je vraag niet bij de veelgestelde vragen? Neem contact op met het Contact Center. Wij staan elke dag voor je klaar. Je kunt ons bellen of een e-mail sturen.
Wij zijn momenteel niet aanwezig Je kunt ons weer bereiken op vrijdag van 09:00 - 21:00 uur.
Liever Whatsappen? Reactie binnen 30 min. Je kunt ons weer bereiken op vrijdag van 09:00 - 20:30 uur. Stuur een bericht
Stuur een e-mail
Binnen 1 werkdag krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail